Logo compleet

Voor wie

YER Vastgoedservices is voornamelijk actief in de particulieren markt, maar wij werken ook voor diverse schilders en onderhoudsbedrijven. YER Vastgoedservices werkt in principe voor iedereen en werkt samen met iedereen. YER Vastgoedservices heeft als werkgebied Zuid-Holland, Utrecht en een gedeelte van Noord-Holland. Wij willen maximaal 45 minuten aan reistijd kwijt zijn voor een enkele reis, dit ook om er zorg voor te dragen dat onze services altijd goed en correct is. 

YER Vastgoedservices maakt altijd een vrijblijvende prijsopgave voor de werkzaamheden, waarbij wij alles helder en overzichtelijk in een offerte verwerken. Indien dit niet gedaan word of er is geen tijd daarvoor dan word er altijd een schatting gemaakt aan de klant, waarbij alles in overleg gaat. Wij zijn open en transparant, wij rekenen geen voorrijkosten bij opdrachten die op offerte basis worden uitgevoerd maar bereken deze wel indien wij op ad hoc basis moeten komen. Uiteraard word dit alles van te voren gemeld aan u als klant, zodat u van te voren goed weet waar u aan toe bent, uiteraard kunnen wij van te voren ook niet altijd alles zien, daarin zijn wij ook open en transparant. In dat geval zullen wij ten alle tijde een offerte maken voor het meerwerk.

Wilt u meer informatie ontvangen of weten wat YER Vastgoedservices voor u kan betekenen ? Neem dan contact met ons op 085 – 06 03 441